Om jouw ideale paar te vinden, is het belangrijk eerst even jouw gezichtsvorm te bepalen.

Wij helpen jou het perfecte paar te vinden, lees hieronder verder om te zien welke oorbellen jou het hardste laten stralen.

 

Mensen met een ronde gezichtsvorm gaan best voor langwerpige oorbellen omdat je gezicht zo langer en smaller lijkt. Oorknopjes in ronde vorm en andere ronde oorbellen zijn te vermijden, want zij accentueren de rondheid van je gezicht.

 

 

Heb je een lang en smal gezicht dan kan je best gaan voor korte en brede oorbellen. Hierdoor lijkt je gelaat breder en korter. Ideaal zijn knopjes, kleine hoepeloorbellen en kegelvormige of vierkante oorbellen.

 

 

Voor de dames met een ovaal gezicht heb ik goed nieuws, want zij mogen met alles experimenteren. Het mooiste zijn ronde vormen en lange bengelende oorbellen.

 

 

Bij een vierkante gezichtsvorm kiezen we best voor ronde of afgeronde oorbellen. Ringen, druppelvormen en hangers met verschillende laagjes zijn hier ideaal.

 

 

Als laatste hebben we de hartvormige gelaatsvorm. Hier gaan we volop voor oorbellen die bovenaan smal en onderaan breed zijn; het tegenovergestelde van de gezichtsvorm dus. Driehoekige modellen doen wonderen en ook rond en ovaal lukt prima als ze onderaan maar breder zijn.