Wij verzenden jullie bestellingen op dinsdag en vrijdag

gezichtsvorm en oorbellen

Je kan ontelbaar veel oorbellen vinden, maar welke laten jou nu het meeste stralen?

 

Eerst en vooral is het belangrijk dat je weet wat de vorm van je gezicht is, aan de hand daarvan kan je dan op zoek naar de perfecte oorbellen.

 

Mensen met een ronde gezichtsvorm gaan best voor langwerpige oorbellen omdat je gezicht zo langer en smaller lijkt. Oorknopjes in ronde vorm en andere ronde oorbellen zijn te vermijden, want zij accentueren de rondheid van je gezicht.

 

 

Heb je een lang en smal gezicht dan kan je best gaan voor korte en brede oorbellen. Hierdoor lijkt je gelaat breder en korter. Ideaal zijn knopjes, kleine hoepeloorbellen en kegelvormige of vierkante oorbellen.

 

Voor de dames met een ovaal gezicht heb ik goed nieuws, want zij mogen met alles experimenteren. Het mooiste zijn ronde vormen en lange bengelende oorbellen.

 

Bij een vierkante gezichtsvorm kiezen we best voor ronde of afgeronde oorbellen. Ringen, druppelvormen en hangers met verschillende laagjes zijn hier ideaal.

 

Als laatste hebben we de hartvormige gelaatsvorm. HIer gaan we volop voor oorbellen die bovenaan smak en onderaan breed zijn; het tegenovergestelde van de gezichtsvorm dus. Driehoekige modellen doen wonderen en ook rond en ovaal lukt prima als ze onderaan maar breder zijn. 

 

Ben je een warm type kies dan voor gouden oorbellen, ben je eerder een koeler type , ga dan voor zilverkleur.