• lokaal vervaardigd en ontworpen
  • unieke stukken

Het begin van Gcreations

Gepubliceerd op 2 november 2022 om 09:00

 

Jarenlang had ik last van geïrriteerde oren bij het dragen van oorbellen die ik pas ergens had gekocht. En niet alleen irritaties maar echt tot bloedens toe waardoor ik dagen geen oorbellen meer kon dragen.

Dus besloot ik een oplossing te zoeken voor mijn probleem. En daar was gcreations jewelry.

Ik kies voor gcreations enkel de beste materialen uit waarvan ik zeker weet dat jouw oren er alleen maar blij van worden. Alles wordt ook eerst getest door mezelf om helemaal zeker te zijn dat er geen irritaties zullen zijn. En ook mijn zus en schoonzus testen al eens want gevoelige oortjes zit hier in de familie. Ook zij kunnen sinds het onstaan van gcreations weer volop oorbellen dragen.

Bovendien zijn onze oorbellen buiten hypoallergeen ook nikkelvrij en vederlicht.

En zorgen ze ervoor dat jij straalt.

Ook op zoek naar een paar dat zorg draagt voor jouw oren? Check dan zeker even onze webshop om onze keuze te ontdekken.

#oorbellen #earrings #handgemaakteoorbellen #hypoallergeen #nikkelvrij #voorgevoeligeoorrtjes


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.